Binnenkort Aanstaande!

UITVERKOCHT: Boiler Room Comedy Club: Xmas editie

Wanneer?
vrijdag 22 december
19:00 - 22:30


Het is en blijft een wonderlijke formule. De bovenzaal van het Ketelhuis gevuld met gezellige mensen, overspoeld met de grappen en grollen van vijf comedians. En opeens gaat iedereen helemaal stuk. Het publiek van het lachen en de podiumbeesten van enthousiasme. Of het nu gevestigde namen of aanstormende talenten zijn, Eve Vents weet al jaren de echte toppers te vinden. En vol trots te serveren aan het publiek.

Dompel jezelf onder in een avond gieren van het lachen, onder het genot van heerlijke drankjes. MC Harry Glotzbach zorgt er vanavond voor dat je vrolijk bij de les blijft. Tussendoor en achteraf klinken er heerlijke vinylplaatjes uit de speakers en klets je gezellig bij. Of raak je aan de praat met een van de sterren van Boiler Room Comedy. Het zijn namelijk net echte mensen.

Vrijdag 22 december 2017 staan op het podium:
Tim Hartog
Eric de Peric
Talent Jannick Hamberg
Headliner Raoul Heertje

Voor de show bieden Eve Vents en Het Ketelhuis een combideal aan voor €30,-. Dan staat er om stipt 18.00 uur brood met tapenade, een daghap en een dessert klaar. Als dat niet makkelijk en handig is, dan weten wij het ook niet meer. Vergeet hiervoor niet een combiticket te reserveren. En uiteraard staat Sten beneden in de nieuwe bar zijn cocktails te shaken, die natuurlijk mee naar boven mogen. Want om 20.30 uur begint op de eerste verdieping de show.

Early Bird kaarten zijn €12,50 in de voorverkoop via www.comedyticket.nlof de Ketelhuisbar en regular tickets zijn €15,- in de voorverkoop maar ook aan de deur op de avond zelf. Geen ruimte in je agenda voor deze editie? Bekijk dan de complete agenda op www.boilerroomcomedy.nl.Donderdag 25 januari 2018, is er bijvoorbeeld een avond waarop twee cabaretiers hun nieuwe materiaal voor het eerst live proberen.

Ketelhuisplein 1

5617AE Eindhoven

Maandag

17.00 - 0.00

Donderdag t/m zondag

Vanaf 10.00 tot ...

06 8724 7348