Binnenkort Aanstaande!

Boiler Room Comedy: Jeroen Leenders & Marlon Kicken

Wanneer?
vrijdag 21 april
20:30 - 23:00


Boiler Room Comedy in het Ketelhuis in Eindhoven is best heel bijzonder. Misschien heb je je wel eens afgevraagd hoe de cabaretiers een voorstelling maken? Voordat ze in het theater staan testen ze hun nieuwe grappen in kleine, intieme settings. Boiler Room Comedy ís zo’n plek waar cabaretiers stukken uit hun voorstelling voor het eerst laten zien. En niet één, maar twee cabaretiers spelen die avond; eentje voor, en eentje na de pauze. Heel uniek, heel bijzonder. Op vrijdag 31 maart staat er weer een nieuwe Boiler Room Comedy Night gepland.

De organisatie, Eve Vents, weet iedere keer weer bijzondere en getalenteerde cabaretiers naar Eindhoven te krijgen. Professionals op het punt van doorbreken, of al lang bekend van tv en uit de theaters. Veel vaste bezoekers komen dan ook graag terug om zich steeds weer te laten verrassen. En dat vinden we belangrijk: om een proeftuin te zijn voor cabaret. Want wat is er nu leuker dan nieuwe ervaringen opdoen. Kom je ook op 31 maart?

Deze keer is Johan Goossens erbij en Jennifer Evenhuis zal ook optreden. Onze Master of Ceremony (MC) is dit keer Bram Martens

We bieden verschillende tickets aan, waaronder een combi ticket met eten.
Dit combi ticket is incl. daghap & dessert in bovenruimte Ketelhuis om 18:00 uur.

Koop je ticket hier 

Ketelhuisplein 1

5617AE Eindhoven

Maandag

17.00 - 0.00

Donderdag t/m zondag

Vanaf 10.00 tot ...

06 8724 7348