Evenementen Agenda!

januari 2018

donderdag 25 januari
Boiler Room Comedy: Howard Komproe & Roel C. Verburg

vrijdag 26 januari
Boiler Room Comedy: Internation Edition

zondag 28 januari
De Jacht

maart 2018

zondag 11 maart
La Calcotada al Ketelhuis

Binnenkort Aanstaande!

Boiler Room Comedy Night: seizoensafsluiter!

Wanneer?
vrijdag 26 mei
20:30 - 23:00


Het prachtige Ketelhuis in Eindhoven zal op 26 mei 2017 de laatste Boiler Room Comedy Show van dit seizoen programmeren. In de bovenruimte van de voormalige Philips fabriek kan er genoten worden van een stand-up comedy show, met een line-up ramvol met de beste comedians van dit moment. De show weet al jaren grote namen naar Eindhoven te halen en staat garant voor een fantastische avond. Vinyl-DJ Mark Trash is er ook en Sten komt cocktails shaken.

En wat een fijne show wordt het deze keer, want niemand minder dan de Vlaamse Lukas Lelie en Jens Dendocker zijn van de partij. De master of ceremonies is dit keer niemand minder dan Bas Birker. Genieten dus! Ook headliner Jim Speelmans zal erbij zijn met nieuw materiaal

Verzekerd zijn van een plek? Early bird tickets zijn beperkt beschikbaar voor maar €12,50 dus pak dat voordeel mee. Trouwens, in het Ketelhuis op Strijp-S wordt er in de bovenruimte een combi-deal geserveerd met daghap en dessert voorafgaand aan de comedyshow. Heel lekker; heel betaalbaar.

Wacht niet te lang met het aanschaffen van tickets – pas in September is het weer tijd voor het volgende seizoen!

Ticket : http://comedyticket.nl/event/boiler-room-comedy-4/

Ketelhuisplein 1

5617AE Eindhoven

Maandag

17.00 - 0.00

Donderdag t/m zondag

Vanaf 10.00 tot ...

06 8724 7348