Evenementen Agenda!

april 2018

donderdag 26 april
Koningsnacht: Het Wild x Cafe Tuesday

vrijdag 27 april
Koningsdag; KING-S!

mei 2018

zaterdag 5 mei
RGB Silent Disco

Binnenkort Aanstaande!

Boiler Room Comedy Night: seizoensafsluiter!

Wanneer?
vrijdag 26 mei
20:30 - 23:00


Het prachtige Ketelhuis in Eindhoven zal op 26 mei 2017 de laatste Boiler Room Comedy Show van dit seizoen programmeren. In de bovenruimte van de voormalige Philips fabriek kan er genoten worden van een stand-up comedy show, met een line-up ramvol met de beste comedians van dit moment. De show weet al jaren grote namen naar Eindhoven te halen en staat garant voor een fantastische avond. Vinyl-DJ Mark Trash is er ook en Sten komt cocktails shaken.

En wat een fijne show wordt het deze keer, want niemand minder dan de Vlaamse Lukas Lelie en Jens Dendocker zijn van de partij. De master of ceremonies is dit keer niemand minder dan Bas Birker. Genieten dus! Ook headliner Jim Speelmans zal erbij zijn met nieuw materiaal

Verzekerd zijn van een plek? Early bird tickets zijn beperkt beschikbaar voor maar €12,50 dus pak dat voordeel mee. Trouwens, in het Ketelhuis op Strijp-S wordt er in de bovenruimte een combi-deal geserveerd met daghap en dessert voorafgaand aan de comedyshow. Heel lekker; heel betaalbaar.

Wacht niet te lang met het aanschaffen van tickets – pas in September is het weer tijd voor het volgende seizoen!

Ticket : http://comedyticket.nl/event/boiler-room-comedy-4/

Ketelhuisplein 1

5617AE Eindhoven

Woensdag t/m maandag

Vanaf 11.00 tot ...

06 8724 7348