Evenementen Agenda!

december 2017

vrijdag 22 december
Kerstdiner

vrijdag 22 december
Boiler Room Comedy Club: Xmas editie

vrijdag 22 december
HET WILD // Tom Trago all night long!

zaterdag 23 december
Wilde kerst bij je thuis!

zaterdag 23 december
Boiler Room Jazz Club

januari 2018

maandag 1 januari
GOLD & NEW: BIKI90 x ❤️ 💚 💙 x Ketelhuis

Binnenkort Aanstaande!

Koningshuis Koningsdag Ketelhuis

Wanneer?
donderdag 27 april
12:00 - 22:00


Al zaklopend, koekhappend, rijdend in zeepkisten moesten wij vroeger door deze dag zien te komen. De rommelmarkt op een plak asfalt met een slap en lauw biertje in de hand. De geur van frietkramen en verschraald nat geworden oranje confetti domineerde het geheel. Terwijl motregen, grauwe wolken en het geluid van een dronken dweilorkest rauw op je dak kletterde.

Tijdens Koningsdag 2017 op het Ketelhuisplein bouwen wij een oase voor jullie. Een oase van fijnheid. We steken de vuren aan. We snijden, fileren, hakken en bakken. Doen de soundcheck. Checken de temperatuur van het bier. Vandaag zijn we op volle sterkte aanwezig om onze gasten een superdag te bezorgen. Onze serveermeisjes komen het terras op. En natuurlijk, jaaahooooor…gaat de zon schijnen!

Convoi Exceptional, The Scattered Lights en dj’s verzorgen de muziek. We grillen op onze vuurkeukens. Serveren biertjes, wijntjes en cocktails. Koningsdag 2017, ik heb er zin! En jullie?

Kom je van buiten de stad? We hebben tegenwoordig ons eigen treinstation, Station StrijpS genaamd. Op 200 meter afstand. Kan dus zelfs al zaklopend, mocht dat toch toevallig je favoriete Koningsdag activiteit zijn.
—————————————————————–
Zet jezelf op aanwezig en blijf op de hoogte van onze laatste Koningshuis Koningsdag Ketelhuis nieuwtjes!




Restaurant

Bakkerij


Ketelhuisplein 1

5617AE Eindhoven

Donderdag t/m maandag

Vanaf 17:00 tot ...

06 8724 7348