Restaurant

Virtuele tour door het Restaurant?

In de voormalige verboden stad van Philips, Strijp S, staat het Ketelhuis. Gebouwd in 1929 voor de opwekking van perslucht en elektriciteit op het industrie terrein. Sinds 5 jaar is het Ketelhuis de voorhoede en pionier op Strijp S, het episch centrum van de creatieve industrie van Eindhoven.

Het Ketelhuis is een kruispunt van designers, koks en kunstenaars. Die samen alles maken in eigen werkplaats, eigen omgeving en eigen keuken. Van worsten tot barkrukken. Dit brengt een monumentaal pand met zich mee dat in Nederland uniek is. Een inrichting die sommige misschien apart zullen vinden, warm of overweldigend. Het maakt niet uit, iedereen die het Ketelhuis binnen loopt kijkt zijn ogen uit.


Eenvoud smaakt goed. We maken van peren geen appels, een sinaasappel is een sinaasappel en rundvlees smaakt gewoon naar rundvlees. We gebruiken verse producten en maken lekker eten. Wij halen onze ingrediënten niet van alle continenten. We houden het dichtbij huis.

In de winter koken we binnen en in de zomer koken we graag buiten.

Onze menukaart start elke donderdag tot maandag en varieert elke week. Er zijn altijd vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

Dinerkaart-week-29 —
(wij werken met verse producten daarom kan het menu op de avond zelf enigszins afwijken)

De prijzen zijn gebaseerd op een simpel principe:

Drie gangen vanaf € 30
Voorgerecht           € 9.50
Hoofdgerecht vanaf € 18.50
Nagerecht vanaf € 6.00Impressie:

 
Restaurant

Bakkerij


Ketelhuisplein 1

5617AE Eindhoven

Donderdag t/m maandag

Vanaf 17:00 tot ...

06 8724 7348