reserveren

Restaurant

In de voormalige ‘Verboden Stad van Philips’, midden op Strijp S staat het Ketelhuis. Gebouwd in 1929 voor de opwekking van perslucht en elektriciteit op het industrie-terrein, leverancier van energie voor de omringende fabrieken. Zeven jaar geleden gaven we dit monumentale pand een nieuwe functie. We startten een restaurant en breidden al snel uit met een bakkerij, bar en een tweede restaurant,  trouw- en evenementenlocatie op de bovenverdieping. Beneden serveren we lunch en diner in drie of vier gangen.

Onze chefs werken met liefde en aandacht, met ingrediënten die we dicht bij huis vinden. Onze koeien vliegen niet. Het brood komt uit onze eigen bakkerij, honing van de bijen-kolonie op het dak, de kruiden uit eigen tuin. We werken met hele dieren.

We koken met verse producten, onze menukaarten wisselen wekelijks. Hier smaakt eenvoud goed.

En, het Ketelhuis is meer!

Vuurkeuken Strijp S

Dit is het tweede restaurant in het Ketelhuis op de bovenverdieping, hier koken we op open vuur! We organiseren hier ook regelmatig culturele events, wijndiners, bierdiners, de Boiler Room Comedy, de Boiler Room Jazz Club en club nights.

Bij gelegenheid is deze ruimte beschikbaar voor seminars, prive diners, prive feesten, bruiloften en andere besloten evenementen. Sinds 2020 zijn we een officiële trouwlokarie voor e Gemeente Eindhoven. Zie Verhuur en Trouwen voor meer info.

Zomerbar

Wanneer de zon schijnt is de Zomerbar de perfecte bestemming om met vrienden of familie te bezoeken. Neem plaats op het gezelligste en ruimste terras van de stad, en geniet van een drankje, het weekend en van elkaar. Vanuit de keukencontainer zorgen onze chefs het hele weekend -van 16:00 tot 22:00- voor versgemaakte pizza, nachos en borrelplanken om te delen. Alles self-service, alles lekker.

In de Zomerbar vindt je lekkere cocktails, onze favoriete wijntjes en een fantastische selectie speciaalbieren.

Donderdag  17.00-1.00
Vrijdag         15.00-1.00
Zaterdag      13.00-1.00
Zondag        13.00-21.00

Events

Summer is here

Eindelijk zijn we weer open!  Jouw vakantiebestemming dit jaar? Terras Ketelhuis! We hebben hard gewerkt om de totaal-ervaring neer te zetten zoals je van ons gewend bent. Met onder andere ruim opgezette terrassen, een overdekte lounge/ live podium, een mobiele bar en een heleboel extra groen kijk jij je ogen uit! Daarnaast is de keuken voortaan de hele dag voledig open, waardoor je iedere woensdag tot en met zondag tot 22:00 het beste van onze menukaart bestelt.  Of deel een pizza op het plein, onder het genot van de lekkerste dorstlessers op ons zonnige stadsterras.

Dus, deze zomer vier jij vakantie met je vrienden, je geliefde, je familie of je buren bij het Ketelhuis!

Reserveren

We verwelkomen je graag in het Ketelhuis, reserveer hier voor lunch, diner of een andere gelegenheid.

Wil je ons bezoeken met een groot gezelschap? Laat het ons weten via info@ketelhuis.com.

Restaurant

Het restaurant beneden in het Ketelhuis is van woensdag tot en met zondag geopend, van 11.00 tot 22:00.

De hele dag door kun je bij ons terecht voor een hapje, een drankje, een uitgebreide lunch of een diner in drie of vier gangen.

We reserveren een mooi deel van ons terras en binnen voor lunch, brunch en diner gasten.

Reserveren voor restaurant beneden
– Lunch & diner reserveringen –

Reserveren voor de Vuurkeuken boven
– Borrel en kleine hapjes reserveringen –

Zomerbar en Terras

Wanneer de zon schijnt is de Zomerbar de perfecte bestemming om met vrienden of familie te bezoeken.

Reserveren kan als je aankomt gewoon bij een van onze medewerkers. Neem plaats op het gezelligste en ruimste terras van de stad, en geniet van een drankje, het weekend en van elkaar.

Vuurkeuken

Dit is het tweede restaurant in het Ketelhuis op de bovenverdieping, hier koken we op open vuur! Deze ruimte zal vanaf de herfst weer open zijn. We organiseren hier  regelmatig culturele events zoals de Boiler Room Comedy Club, wijndiners, bierdiners, de Boiler Room Jazz Club en meer.

Bij gelegenheid is deze ruimte beschikbaar voor seminars, prive diners, prive feesten, bruiloften en andere besloten evenementen. Zie Verhuur en Trouwen voor meer info.

Contact

adres

Restaurant Ketelhuis
Ketelhuisplein 1
5617 AE
Strijp S, Eindhoven

Klik hier voor een routekaartje.

Bank: NL96 INGB 0006 7506 56
tnv Restaurant Ketelhuis VOF

specifieke vragen?

Voor algemene informatie over het Ketelhuis:
0687247348 of info@ketelhuis.com

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze evenementen, ingrediënten en ander nieuws? Volg ons via Facebook/Instagram

We doen er alles aan om alle gasten een fijn moment in het Ketelhuis te laten meemaken. Vind je dat we iets kunnen verbeteren? We horen je graag via feedback@ketelhuis.com.