reserveren

Ketelhuis huren

De bovenruimte van het Ketelhuis is beschikbaar voor privé boekingen. Een inspirerende én flexibel in te richten locatie. Het Ketelhuis is gebouwd in 1929, een industrieel gebouw gemaakt om energie te leveren aan de omringende Philips fabrieken. Die energie voel je nog steeds in het Ketelhuis!

Een prachtige ruimte om in te vergaderen, lunchen, dineren, presenteren, feesten. De bovenruimte is voorzien van een uitgebreid geluidssysteem, een LCD presentatiescherm, een DJ booth en draadloos microfoonsysteem. Vanuit de aanwezige keuken kunnen onze chefs uw lunch of diner bereiden, zoals altijd in het Ketelhuis met de mooiste lokale ingredienten. Ook voor uw feest is het een ruimte die een bijzondere indruk zal maken op uw gasten.

U kunt rekenen op onze persoonlijke begeleiding en een tot in de puntjes verzorgde dag of avond in het Ketelhuis. Bekijk onze mogelijkheden!

Het Ketelhuis bevindt zich midden op Strijp S, het meest dynamische stukje Eindhoven. Voorheen de ‘verboden stad’ van Philips maar nu getransformeerd naar woon- en werkgebied, het centrum van creatieve doeners en denkers op het gebied van technologie, kennis en design.

Het Ketelhuis is uitstekend bereikbaar met eigen of openbaar vervoer. Vanaf treinstation Strijp S bereikt u ons in 200 stappen. Bushalte Strijp S is om de hoek, vanaf Eindhoven Centraal of Eindhoven Airport via buslijn 13, 18, 401 of 402. Komt u met de auto dan zijn er twee mogelijkheden om te parkeren;

Direct aan de straat is het mogelijk om te parkeren, u betaalt tot 21.00 en enkel met pin. Tegenover het Ketelhuis vindt u Parkeergarage ‘P-OM DE HOEK’. Navigeer daarvoor naar het adres Klokgebouw 50. Het vinden van een parkeerplaats is gemakkelijk;  deze webpagina geeft ‘real-time’ zicht op beschikbare parkeerplaatsen.

In de nabijheid van het Ketelhuis zijn er verschillende hotels te vinden. Meest dichtbij vindt u onze overburen, het Blue Collar Hotel.