BAR – BAR – BAR

Cocktails | Koffie | Speciaalbier | Wijn

Cocktailbar
Op de hoek van Ketelhuis vind je onze cocktailbar. Hier serveren we eigenzinnige cocktails, een selectie speciale bieren en wijnen en huisgemaakte hapjes. We kunnen garanderen dat hier de meeste gezelligheid per vierkante meter in Eindhoven te vinden is! Binnen aan de bar en op de vide is plaats voor ongeveer 22 personen, en er is een mooi terras.

Bar Restaurant
Op de benedenverdieping van Ketelhuis vind je ons restaurant. Hier kan je plaatsnemen voor lunch of voor een diner in drie gangen – en natuurlijk ben je ook zeer welkom om binnen te lopen voor een drankje en wat borrelhapjes!

Bovenruimte: Boiler Room bar
Boven in het Ketelhuis organiseren we allerlei evenementen, zoals bijvoorbeeld de Boiler Room Comedy Club. Tijdens de evenementen serveren we drankjes vanuit deze grote bar. De bovenruimte is ook beschikbaar om te huren, om te bezoeken met groepen tot zo’n 250 personen. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een feest of een trouwerij; we staan klaar om je te voorzien van een perfect gemixte cocktail, een door ons zelf geselecteerd wijntje of een lekker biertje.

Wil je ons bezoeken met een groot gezelschap of wil je meer weten over onze mogelijkheden voor privé boekingen? We spreken je graag!

Contact

VERKEN MEER KETELHUIS

X

Voor vragen over verhuur

Heb je interesse in het boeken van de bovenruimte van het Ketelhuis? Met de gegevens die je hier achterlaat kunnen we contact met je opnemen en je zo goed mogelijk van alle informatie voorzien. Alvast dank voor je interesse!

"*" geeft vereiste velden aan

Geef aub aan over welk onderwerp je informatie wil ontvangen!
DD slash MM slash JJJJ
Welke datum zou je Ketelhuis graag boeken?