Restaurant

In de voormalige ‘Verboden Stad van Philips, Strijp S’ staat het Ketelhuis. Gebouwd in 1929 voor de opwekking van perslucht en elektriciteit op het industrieterrein. Sinds 6 jaar staat het Ketelhuis in de voorhoede als pionier op Strijp S, het epicentrum van de creatieve industrie van Eindhoven.

Onze menukaart start elke donderdag tot maandag en varieert elke week. Er zijn altijd vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Hier vind je het menu voor deze week.

Omdat we het restaurant op de benedenverdieping verbouwen serveren we lunch en diner in de Vuurkeuken, de bovenverdieping van het Ketelhuis. 

— Dinerkaart- 15 februari t/m 19 februari–
(wij werken met verse producten daarom kan het menu op de avond zelf enigszins afwijken)

Reserveren restaurant via deze link

Het Ketelhuis is een restaurant waar met liefde en aandacht gekookt wordt. Een uniek monumentaal pand waar designers, koks en kunstenaars samenwerken. Zij maken alles zelf, in eigen werkplaats en eigen keuken. Van worst tot barkruk. Iedereen die het Ketelhuis binnenloopt kijkt zijn ogen uit.

Eenvoud smaakt goed. We maken van peren geen appels, een sinaasappel is een sinaasappel en rundvlees smaakt gewoon naar rundvlees. We gebruiken verse producten en maken lekker eten. Wij halen onze ingrediënten niet van alle continenten. We houden het dichtbij huis.

In de winter koken we binnen en in de zomer koken we graag buiten.

Virtuele tour door het Restaurant?Impressie:

 

Ketelhuisplein 1

5617AE Eindhoven

Maandag

17.00 - 0.00

Donderdag t/m zondag

Vanaf 10.00 tot ...

06 8724 7348