TROUWEN


Ceremonie | Feestelijk diner | Proosten | Dansen

Vier de mooiste dag van jullie leven in het Ketelhuis! Een onvergetelijke ceremonie, feestelijk dineren,  proosten en dansen met familie en vrienden – het kan allemaal in onze prachtige bovenzaal. Jullie mogen rekenen op onze persoonlijke begeleiding en perfecte verzorging. Het Ketelhuis is bovendien een officiële trouwlocatie én een fotogeniek decor voor jullie bruidsreportage!

In deze ruimte is een lange bar aanwezig, een grote dansvloer én nog een kleine verdieping met banken, stoelen, en een mooi uitzicht op Strijp S – deze locatie zal zeker indruk maken!

ONZE MOGELIJKHEDEN

We denken graag met jullie mee om deze bijzondere dag zo mooi mogelijk te maken. Omdat onze bovenruimte op veel verschillende manieren in te richten is kunnen we dat speciaal op jullie wensen afstemmen. Hieronder lees je alvast over wat we ‘standaard’ kunnen verzorgen.

Ceremonie
Speciaal voor jullie richten we de bovenruimte van het Ketelhuis in voor een prachtige ceremonie.  Inclusief drankjes voor jullie gasten en een proost met bubbels in een kristallen glas! Voor de ceremonie graag een worstenbroodje uit eigen bakkerij, ontvangst met appelgebak of huisgemaakte charcuterie? Alles is mogelijk.

Feestelijk dineren
We kunnen jullie diner op verschillende manieren verzorgen; een diner in gangen, aan een mooi gedekte tafel op wit linnen, of liever ‘shared dining’ – er is veel mogelijk. We spreken je er altijd graag over. Wat onze chefs in elk geval doen is koken met ingrediënten van ’t moment, dagvers en met liefde gemaakt.

Trouwfeest
Borrelen of volop feesten met vrienden en familie, inclusief drankjes op basis van een drankarrangement. Natuurlijk staan onze faciliteiten zoals een DJ booth, geluidssysteem, sfeer- of feestverlichting tot je beschikking!

Wij maken er heel graag een prachtige ceremonie, een feestelijk diner en een onvergetelijk trouwfeest van. We spreken hiervoor graag met jullie in het Ketelhuis af om de ruimte te laten zien, elkaar te leren kennen en om al jullie wensen te bespreken.

CONTACT

Kunnen we helpen om jouw perfecte dag te plannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we spreken je graag! Dat kan op dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 via 06-87247348 of via info@ketelhuis.com

Praktische info
Bekijk voor uitgebreide informatie onze info & contact pagina:


info & contact

 

ONTDEK MEER MOGELIJKHEDEN

X

Voor vragen over verhuur

Heb je interesse in het boeken van de bovenruimte van het Ketelhuis? Met de gegevens die je hier achterlaat kunnen we contact met je opnemen en je zo goed mogelijk van alle informatie voorzien. Alvast dank voor je interesse!

"*" geeft vereiste velden aan

Geef aub aan over welk onderwerp je informatie wil ontvangen!
DD slash MM slash JJJJ
Welke datum zou je Ketelhuis graag boeken?