reserveren

Trouwen

Vier de mooiste dag van jullie leven in het Ketelhuis! Een onvergetelijke ceremonie, feestelijk dineren,  proosten en dansen met familie en vrienden – het kan allemaal in onze prachtige bovenzaal. Jullie mogen rekenen op onze persoonlijke begeleiding en perfecte verzorging. Het Ketelhuis is bovendien een officiële trouwlocatie én een fotogeniek decor voor jullie bruidsreportage!

 

De ceremonie

Speciaal voor jullie richten we de bovenruimte van het Ketelhuis in voor een prachtige ceremonie. Inclusief drankjes voor jullie gasten en een proost met bubbels in een kristallen glas!

Voor de ceremonie
Graag een worstenbroodje uit eigen bakkerij, ontvangst met appelgebak of huisgemaakte charcuterie? Alles is mogelijk.

 

Na de ceremonie: borrelen, dineren of feesten

De chefs van het Ketelhuis bereiden uw diner met liefde en met de mooist verkrijgbare ingrediënten. We koken dagvers, met groentes uit onze tuin in Heeze, onze eigen runderen en het beste van de vismarkt. Hier smaakt eenvoud goed. In de bovenruimte bevindt zich de Vuurkeuken, een keuken waar onze chefs koken op open vuur. Een beleving op zich om te zien! Onze chefs kunnen uw diner verzorgen in verschillende vormen;

 

Trouwdiner

Shared Dining. Het menu van de chef! We presenteren een uitgebreide reeks gerechten die aan tafel geserveerd worden in een vorm om te delen. Altijd met volop keus uit vlees- vis- en groentegerechten. We sluiten het diner af met dessert.

Walking dinner. We serveren uw diner in vier gangen, gepresenteerd op handzaam porselein servies. Naar wens uit te breiden met een extra gang.

 

Trouwfeest

Borrelen of volop feesten met vrienden en familie, inclusief drankjes uit ons huisassortiment. We schenken bier, wijn in rood/wit/rosé, fris, sap, koffie en thee. Onze technische faciliteiten zoals een DJ booth, geluidssysteem, sfeer- of feestverlichting staan tot je beschikking! Een uitbreiding met speciaalbieren, een ruime selectie wijnen en sterke drank is mogelijk. Vanuit onze keuken kunnen we een groot aantal verschillende hapjes bereiden. Vraag naar de mogelijkheden.

Wij maken er heel graag een prachtige ceremonie, een feestelijk diner en een onvergetelijk trouwfeest van. We spreken hiervoor graag met jullie in het Ketelhuis af om de ruimte te laten zien en al jullie wensen te bespreken.

Contact en informatie

Locatie

Het Ketelhuis bevindt zich midden op Strijp S, het meest dynamische stukje Eindhoven. In en rondom ons gebouw vindt je de industriële nalatenschap van Philips – inmiddels getransformeerd tot woon- en werklocaties.

Voor je gasten is het Ketelhuis uitstekend bereikbaar met eigen of openbaar vervoer. Vanaf treinstation Strijp S bereik je ons in 200 stappen. Bushalte Strijp S is om de hoek, vanaf Eindhoven Centraal of Eindhoven Airport via buslijn 13, 18, 401 of 402. Met de auto?  Dan zijn er twee mogelijkheden om te parkeren;

Direct aan de straat is het mogelijk om te parkeren, je betaalt daar tot 21.00 en enkel met pin. Tegenover het Ketelhuis ligt Parkeergarage Strijp S. Navigeer daarvoor naar het adres Klokgebouw 50. Het vinden van een parkeerplaats is gemakkelijk;  deze webpagina geeft ‘real-time’ zicht op beschikbare parkeerplaatsen.

In de nabijheid van het Ketelhuis zijn er verschillende hotels te vinden. Meest dichtbij vindt u onze overburen, het Blue Collar Hotel. Ook voor een wel heel bijzondere bruidssuite! Wat verderop zijn deze hotels te vinden.