reserveren

Dutch Design Week

Onze koeien vliegen niet. Het brood komt uit onze eigen bakkerij. Honing van de bijen-kolonie op het dak. Groenten en kruiden uit eigen ecologische tuin. We werken met hele dieren en gebruiken alle delen van het dier. Onze chefs werken met aandacht en uit liefde voor het ambacht, met ingrediënten die we dicht bij huis vinden. We koken met verse producten. Ons menu wisselt dagelijks. Hier smaakt eenvoud goed.

In de voormalige ‘Verboden Stad van Philips’, midden op Strijp S staat het Ketelhuis. Het Ketelhuis is een kruispunt voor designers, koks en kunstenaars. Samen maken zij alles in eigen werkplaats, eigen omgeving en eigen keuken. Van verfijnde gerechten tot inventief in elkaar geknutselde barkrukken. Dit creëert een nieuwe versie van een monumentaal pand dat uniek is in zijn soort. Iedereen die het Ketelhuis binnenloopt kijkt zijn ogen uit.

Wees tijdens de Dutch Design Week van de vroege ochtend tot de late avond welkom. We serveren ontbijt, lunch en diner. Bijzondere wijnen en bieren, verse sapjes en cocktails. We hebben een koffiebar, buitenbar en pizza’s op het terras. Het Ketelhuis bruist van onder tot boven, van binnen naar buiten. Kom dat meemaken!

If not now, then when?

Meer info zie je hier onder

OPENINGSTIJDEN DDW:
10.00-0.00 uur

BINNEN:
Restaurant Bovenruimte op de 1e etage 11.00 – 0.00 ontbijt /  lunch / borrel / diner
Restaurant Beneden 17.00 – 0.00 diner

BUITEN:
Koffiebar 10.00 – 18.00 ontbijt / lunch / koffie / thee / fris / bier / wijn
Buitenbar 13.00 -0.00. fris / bier / wijn / cocktails /  borrelhapjes
Pizza’s op het terras 13.00 – 20.00 uur

RESERVEREN:
We verwelkomen je graag in het Ketelhuis, reserveer hier voor lunch,
diner of een andere gelegenheid tijdens de DDW.

Reserveren voor grote gezelschappen vanaf 8 personen
voor lunch en diner tijdens de DDW? Informatie en reserveren kan via
bovenruimte@ketelhuis.com.
Het restaurant op de 1e etage in het Ketelhuis is vanaf 11.00 uur geopend. Overdag kan je hier terecht voor een hapje en drankje of een kleine of uitgebreide lunch en vanaf 17.00 kan je plaatsnemen voor een drie gangen diner, je kunt hier a la carte bestellen. We koken hier op open vuur! Het restaurant biedt plaats aan kleine en grote gezelschappen. Reserveren kan vanaf 8 personen.

Reserveren voor 2 t/m 8 personen diner tijdens de DDW?
Het restaurant beneden in het Ketelhuis is vanaf 17.00 uur geopend voor een drie gangen diner, je kunt hier ook a la carte bestellen.
Reserveren kan vanaf 2 t/m 8 personen

Reserveren Beneden