reserveren

Dutch Design Week 2021

Onze koeien vliegen niet. Het brood komt uit onze eigen bakkerij. Honing van de bijen-kolonie op het dak. Groenten en kruiden uit eigen ecologische daktuin. We werken met hele dieren en gebruiken alle delen van het dier. Onze chefs werken met aandacht en uit liefde voor het ambacht, met ingrediënten die we dicht bij huis vinden. We koken met verse producten. Hier smaakt eenvoud goed.

In de voormalige ‘Verboden Stad van Philips’, midden op Strijp S staat het Ketelhuis. Het Ketelhuis is een kruispunt voor designers, koks en kunstenaars. Samen maken zij alles in eigen werkplaats, eigen omgeving en eigen keuken. Van verfijnde gerechten tot inventief in elkaar geknutselde barkrukken. Dit creëert een nieuwe versie van een monumentaal pand dat uniek is in zijn soort. Iedereen die het Ketelhuis binnenloopt kijkt zijn ogen uit.

Wees tijdens de Dutch Design Week van de ochtend tot de late avond welkom. We serveren lunch en diner. Bijzondere wijnen en bieren, verse sapjes en cocktails. We hebben een koffiebar, buitenbar en pizza’s op het terras. Het Ketelhuis bruist van onder tot boven, van binnen naar buiten. Kom dat meemaken!

Indien niet nu, wanneer dan wel?

Meer info zie je hier onder

OPENINGSTIJDEN DDW:
10.00-0.00 uur

BINNEN:
Restaurant Bovenruimte op de 1e etage 11.00 – 0.00 lunch / borrel / diner (maandag, dinsdag, woensdag gesloten)
Restaurant Beneden 17.00 – 0.00 diner (alle dagen)

BUITEN:
Oliehuisje Takeaway 10.00 – 18.00 lunch / koffie / thee / fris / bier  (alle dagen)
Terras  12.00 -0.00 koffie / fris / bier / wijn / cocktails (alle dagen)
Pizzacontainer bij het Oliehuisje 14:00 – 20.00… (alle dagen)

RESERVEREN:
We verwelkomen je graag in het Ketelhuis, reserveer hier voor lunch,
diner of een andere gelegenheid tijdens de DDW.

Reserveren voor grote gezelschappen vanaf 8 personen
voor lunch en diner tijdens de DDW? Informatie en reserveren kan per mail via
bovenruimte@ketelhuis.com.
Het restaurant op de 1e etage in het Ketelhuis is vanaf 11.00 uur geopend. Overdag kun je hier terecht voor een hapje en drankje of een kleine of uitgebreide lunch en vanaf 17.00 kun je plaatsnemen voor een drie gangen diner, je kunt hier a la carte bestellen. We koken hier op open vuur! Het restaurant biedt plaats aan kleine en grote gezelschappen. Reserveren kan vanaf 8 personen.

Reserveren voor 2 t/m 8 personen diner tijdens de DDW?
Het restaurant beneden in het Ketelhuis is vanaf 17.00 uur geopend voor een drie- of viergangen diner, met of zonder wijnmenu. Je kunt hier ook a la carte bestellen.
Reserveren kan vanaf 2 t/m 8 personen
Reserveren Beneden