KETELHUIS

Je vindt het Ketelhuis midden in Strijp S, het voormalige Philips industriegebied dat zich ontwikkelde tot het nieuwe creatieve centrum van Eindhoven. In dit monumentale pand huizen ons restaurant en onze cocktailbar Oliehuisje beneden, en onze event- feest- en trouwlocatie op de bovenverdieping.

RESTAURANT

Bij ons is het goed eten in een geweldige industriële omgeving.
Onze koks bereiden alles met liefde en we ontvangen je graag in ons restaurant!

Reserveren  

 Menu’s

KETELHUIS = MEER

Het Ketelhuis is begin jaren ’30 gebouwd om voor energie te zorgen voor de omringende fabrieken. Dat doen we nu nog steeds, maar dan voor onze gasten! Sinds 2011 is Ketelhuis het hart van Strijp S, waar eten, drinken, verrassing en plezier altijd centraal staan.

Geniet van speciaalbier of lekkere wijn met een steenoven pizza op het terras, een lekkere lunch of een diner in drie gangen in ons restaurant, of neem plaats aan de bar voor pittige cocktails. Op het plein en boven in het Ketelhuis organiseren we allerlei leuke events.

Hieronder lees je meer over alles.

NEWS / EVENTS

Zin in iets bijzonders? We organiseren van alles, buiten op het plein en in onze grote bovenruimte.
Van dansen tot comedy en van wijnproeverij tot burlesque show!

 

Tijdens carnaval het hele weekend pizza, cocktails, borrelkaart en gezelligheid.

Van donderdag 16 februari tot en met zondag 19 februari hebben we aangepaste openingstijden en menu:
Het Ketelhuis restaurant is elke dag van 13:00 tot 1:00 open met de hele dag verse pizzas, borrelplanken, worstenbroodjes en speciale cocktails en speciaalbiertjes.

 

–  Binnenkort –

Boilerroom Comedy Club
Volgende show is op vrijdag 22 maart.

Op vrijdag 22 maart 2023 hebben we weer een heerlijke mix van comedians vergezeld door de master of ceremonies voor jullie klaar staan. En wees op tijd want er zijn al best wel wat tickets verkocht inmiddels! De comedyshow zelf begint om 21:00 maar je bent vanaf 19:00 al heel erg welkom om gezellig te komen borrelen en een fijn plekje uit te komen kiezen. Het evenement is namelijk ongeplaceerd, dus kom op tijd als je een voorkeur hebt voor een bepaald plekje. Er zijn wat kleine borrelhapjes te bestellen en ook presenteren we weer onze Comedy Cocktail van de maand tijdens de show! En hoe wordt het nog beter dan dit?
Boiler Room Comedy programmeert al sinds 2013 zowel Nederlands- als Engelstalige stand-up comedy line-up shows in de Bovenruimte van het Ketelhuis,  en verkoopt sinds 2015 bijna iedere editie steevast uit. Het indrukwekkende industriële gebouw is op zichzelf al een genot voor het oog, wanneer we een prachtige comedyshow van Eve Vents toevoegen in combinatie met de verwennerij van het Ketelhuispersoneel kan er niets anders ontstaan dan een magische avond!

Alle events

X

Voor vragen over verhuur

Heb je interesse in het boeken van de bovenruimte van het Ketelhuis? Met de gegevens die je hier achterlaat kunnen we contact met je opnemen en je zo goed mogelijk van alle informatie voorzien. Alvast dank voor je interesse!

"*" geeft vereiste velden aan

Geef aub aan over welk onderwerp je informatie wil ontvangen!
DD slash MM slash JJJJ
Welke datum zou je Ketelhuis graag boeken?

Reserveren