FEEST & BORREL


– Evenement | Privé feest | Jubileum | Bedrijfsborrel –

Beleef een onvergetelijk feest in het Ketelhuis! We verzorgen je avond tot in de puntjes, van voorbereiding tot uitvoering. De bovenruimte van het Ketelhuis is voorzien van een geluidssysteem en sfeer- of feestverlichting, alles staat tot uw beschikking.

In deze ruimte is een lange bar aanwezig, een grote dansvloer én nog een kleine verdieping met banken, stoelen, en een mooi uitzicht op Strijp S – deze locatie zal zeker indruk maken!

Arrangement

We verzorgen je feest op basis van een drank arrangement, daarin zijn onze technische faciliteiten, personeel en ‘open bar’ met drankjes uit ons huisassortiment allemaal inclusief.
We schenken bier, wijn in rood / wit / rosé, fris, sap, koffie en thee. Uitbreidingen zijn mogelijk, zoals; met speciaalbieren en een ruime selectie wijnen, en/of met sterke drank puur of in de mix. Natuurlijk kunnen we ook (borrel)hapjes & late night snacks verzorgen!

CONTACT

Kunnen we helpen om jouw perfecte evenement te plannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we spreken je graag! Dat kan op dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 via 06-87247348
of via info@ketelhuis.com.

Praktische info
Bekijk voor uitgebreide informatie onze info & contact pagina:


info & contact

 

ONTDEK MEER MOGELIJKHEDEN

X

Voor vragen over verhuur

Heb je interesse in het boeken van de bovenruimte van het Ketelhuis? Met de gegevens die je hier achterlaat kunnen we contact met je opnemen en je zo goed mogelijk van alle informatie voorzien. Alvast dank voor je interesse!

"*" geeft vereiste velden aan

Geef aub aan over welk onderwerp je informatie wil ontvangen!
DD slash MM slash JJJJ
Welke datum zou je Ketelhuis graag boeken?