VOOR BEDRIJVEN


– Vergaderen | Workshop | Presentatie –

We bieden alles voor een onbezorgde en inspirerende bijeenkomst in het Ketelhuis. Wanneer je aankomt staan de benodigde presentatiemiddelen voor jullie klaar. Voor een groepsgrootte vanaf 20 tot 140 personen kunnen we de ruimte inrichten voor een optimale beleving. Stoelen in carré-vorm, in theateropstelling of verdeeld over de ruime vloer van de bovenruimte. Ook is er een kleine verdieping met banken, stoelen, en een mooi uitzicht op Strijp S – deze locatie zal zeker indruk maken!

ONZE MOGELIJKHEDEN

Vergadering, meeting of workshop
De bovenruimte van het Ketelhuis staat tot jullie beschikking en is via een eigen ingang te bereiken. Gebruik van een groot LCD presentatiescherm, whiteboards en stiften en een schrijfblok en pen per deelnemer zijn inbegrepen. Ondertussen staat er steeds verse koffie, thee en water klaar. Natuurlijk kunnen we, indien gewenst, meer verzorgen. Bijvoorbeeld lunch, een borrel of diner zijn allemaal mogelijk!

De bovenruimte is te reserveren vanaf 20 tot 140 personen.

 

CONTACT

We spreken je graag om je wensen en onze mogelijkheden te bespreken! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via info@ketelhuis.com

Praktische info
Bekijk voor uitgebreide informatie over o.a. bereikbaarheid en parkeermogelijkheden onze info & contact pagina:


info & contact

 

ONTDEK MEER MOGELIJKHEDEN

X

Voor vragen over verhuur

Heb je interesse in het boeken van de bovenruimte van het Ketelhuis? Met de gegevens die je hier achterlaat kunnen we contact met je opnemen en je zo goed mogelijk van alle informatie voorzien. Alvast dank voor je interesse!

"*" geeft vereiste velden aan

Geef aub aan over welk onderwerp je informatie wil ontvangen!
DD slash MM slash JJJJ
Welke datum zou je Ketelhuis graag boeken?